Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-20-2009, 02:50   #13 (permalink)
Cyber
« Sitenin Kralı © ¢увєя »
Cyber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Rep Puanı: 19113
Rep Grafiği: Cyber has a reputation beyond reputeCyber has a reputation beyond reputeCyber has a reputation beyond reputeCyber has a reputation beyond reputeCyber has a reputation beyond reputeCyber has a reputation beyond reputeCyber has a reputation beyond reputeCyber has a reputation beyond reputeCyber has a reputation beyond reputeCyber has a reputation beyond reputeCyber has a reputation beyond repute
Ettiği Teşekkür: 0
Aldığı Teşekkür: 214
Cyber - MSN üzeri Mesaj gönder

Bir Terör örgütüdür Ergenekon aslinda Türklerin Dogusu demektir ama bunlar bu ismi Batirdi Türkiyeyi yeniden kurmak istediler ama bunu Allahtan baska kimse yapamaz, 1 Numarasida Veli Kücük diyorum ben Adamin kuzey irakta Okulu herseyi var Yani ondan habersiz birsey yapmiyorlar bu Ergenekon Adamlari birde bizim Millteimizi kandiriiyorlar Atatürkü sevmekten tutuklanmislar sacmaliga bak bizim bazi insanimizda inaniyorlar bunlara Su Yalcin Kücük eskiden Avrupada Kürtlere konusma yapmis kürtce konusmus Kürdistan dagindaki kardeslerime selam olsun diye adam degilmi simdi Atatürkcümü olmus Apo nun Arkadasi degilmi yaninda gezen yaninda Yemek yiyen adam degilmi bunu onlara inanan insanlara soruyorum!

Buyrun size birkac tane resim bu onun kanitidir:

Iste Apnun sevgili Dostu Yalcin Kücük ve diger Ergenekon Sanigi'nin Resmi Apo ile birlikte:

Iste bu En iyi Kanitidir bunlarin Terör oldugu bunlari inananlarida Yaziklar olsun diyorum baska birsey demiyorum Arkadaslar.

SAYGILARLA CYBER

Konu Cyber tarafından (01-20-2009 Saat 04:47 ) değiştirilmiştir..
Cyber isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla