Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-21-2009, 09:59   #16 (permalink)
karagedikli
Yeni Üye
karagedikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Rep Puanı: 50
Rep Grafiği: karagedikli will become famous soon enough
Ettiği Teşekkür: 1
Aldığı Teşekkür: 0
0gi

Alıntı:
babilo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkez kendi fikrine göre birşeyler yorumluyoruz,Fakat geriye dogru gittigimizde geçmiş yönetimlerin kısır döndü içerisinde danrandıkları,Bizleri iyi yönetikleri söylemek yanlış olur.Neden derseniz Sömürgelikten kurtulan bir kaç on yılık bazı ülkelerçıgır atlarken,Neredeyse 100 yıllık cumhuriyetimizin insanları bölük pörçük,parça parça,işsiz,parasız,vasıflısıda vasıfsız,çalışanıda vasıfsı;: Ama siyasetimiz oldukça zengin ne ararsan var,Çalan kaçtı,Çalan çekildi,Suç işleyenlerin,yolsuzluk yapanlara ne oldu şuç ne suçuysa ödül olarak suçlularıma kar kaldı,Daha fazla yazmak isterdim ama gerçek şudur bence her zaman karşı düşünenler vardır ve olacaktır,Önemli olan vatan sevgisidir.Terör aranıyorsa PKK devletini bölmek isteyen,Askerini ve Polisini görev yaparken dahi suikaslarıyla sivillerini çoluk çocuk öldüren Terördür adı budur terörün.Büyük devlet gazete küpürü ile telefonları dinleyip konuşulmuş yanlış kelimelerle terörist aramamalı var olanı bitirmelidir somuttur sanki yanlı,Bir tarafa dokunsun diye oluyor gibi,Ne bileyim silahlar desen ihtilal için komik,dev orduya tabancalar ,birkaç Law ,elbombaları ,hatta ben bir haberde benim hediyelik esya satarken sattıgım antep işi sahte silahlarıve kamaları gördüm toplanan silahların içinde,ne dersiniz yapılabilinirmi,Ama Faydası şu ki seçim öncesi birileri yıpratılması,İşsizlıigin ,Deniz feneri vb..Unutrulması destanı oldu.
VATAN SEVGİSİ İÇİMİZE DOLSUN SAYGILAR.......................................... ........
Sizin 12 Eylül darbecilerinin "Şartların olgunlaşmas için bekledik, kaarışııklığı sadece seyrettilk,
böyleece darbeyi kimse sorgulamaayaacaktı " dediklerinden;
Mübarek darbe destekçisi medyanın en ufak olayları nasıl allayıp pullayıp darbecilere servis
yaptıklarından haberin yok herhalde.
O silahlarla darbe yapılamayacağını çocular da bilir, Ama darbe davetçillerinin ağzı torba değil;
Daha geçenlerde DANIŞTAY SALDIRISI 3-5 kurşun ve 1 tabancayla yapıldı.
Koparılan kıyameti unutmadık daaha...
ALLAH tan Aklı başında bir genel kurmay başkanı vardı da büyük bir felaket önlendi...
Bu bahane ve savunmalar, espri olarak komik, ama ama bahane ve savunama
olarak geçerli ve inandırıcı değil....

Konu karagedikli tarafından (01-21-2009 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir..
karagedikli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla